88/100 PP
"The 1995 and 1996 are two of the finest Glorias produced over recent vintages. Both the 1996 and 1995 are uncommonly hedonistic, plump, and precociously-styled wines. Low in...
88-91/100 PP
"After the disappointing 1992, Pape-Clement has rebounded with an exceptionally strong effort in 1993. In fact, this wine appears to be one of the best of the vintage and comes c...
88/100 James Suckling
"A very pretty and aromatic wine, with spices, berries and violets. Medium-bodied with medium, fine tannins and a polished finish. Best after 2000."
(James Suckli...
Chateau Chasse Spleen (Moulis)
Schon im späten 12. Jahrhundert wurde auf dem traditionsreichen Chateau Chasse Spleen Wein angebaut. Mittlerweile ist das Gut 80 Hektar groß und p...
17/20 René Gabriel \"11: Leuchtendes Granat, feiner Reifeschimmer. Offenes, fruchtiges Bouquet, leicht milchige Konturen und somit laktisch, knapp reifen Cabernet zeigend. Saftig, lang, fein und ele"...
17/20 René Gabriel \"07: Hat sich gut gehalten. Der Wein beginnt mit einer leicht dumpfen Altfassnote und viel pflamiger Süsse. Im Gaumen wirkt der - durch die tiefe Säure - etwas mollig und gleicht"...
88/100 vinous
"Bright red. Enticing floral lift to the red cherry, cinnamon and delicate chocolate aromas. Then a little leaner on the palate than the nose suggests, offering bright re...
17/20 René Gabriel
"14: Deutlich aufhellendes, gereiftes Rot. Offenes Bouquet, Blättrige Noten, Tabaktöne, Cornichons, getrocknete Pflaumenschalen, Madagaskarpfeffer, sehr würzig, aber...
88/100 PP
"Tasted at the château, the 1991 Montrose is a blend of 70% Cabernet Sauvignon and 30% Merlot picked between 30 September and 15 October. It is rightly regarded as one of the...
Sassicaia, der Inbegriff eines großartigen Super-Toskaner. Was als Projekt für den Eigenverbrauch Ende der 1960er Jahre begann, hat sich inzwischen zu einem wahren Kult entwickelt. Kaum ein anderer it...