95/100 Falstaff
96/100 A la Carte
93-94/100 PP
"The golden-yewllow colored 2015 Zieregg Morillon comes from Muschelkalk soils with a thicker layer of brown soil. The wine op...
94/100 PP
"From 30-year-old vines, fermented for one year in small barrels and aged for another six months in stainless steel (without the addition of sulfur), the 2013 Morillon Ziereg...
"Der mit Morillon bepflanzte Teil der Riede Zieregg wechselt von Muschelkalk zu Kalkmergelböden, die noch etwas mehr Wärmespeichervermögen besitzen und daher bestens für einen „großen“ Burgunder ge...
95/100 Falstaff
96/100 A la Carte
93-94/100 PP
"The golden-yewllow colored 2015 Zieregg Morillon comes from Muschelkalk soils with a thicker layer of brown soil. The wine op...
94/100 PP
"From 30-year-old vines, fermented for one year in small barrels and aged for another six months in stainless steel (without the addition of sulfur), the 2013 Morillon Ziereg...
93/100 PP
"Based on 50% botrytis grapes and vinified in 3,000-liter oak vats, the 2017 Ried Zieregg Sauvignon Blanc Trockenbeerenauslese TBA Essenz displays a golden-yellow color while open...
99/100 A la Carte
97+/100 PP
"Bottled in late April 2019, the 2017 Ried Zieregg Sauvignon Blanc offers a deep and coolish, spicy, flinty and herbal, very intense but well-define...
"Der mit Morillon bepflanzte Teil der Riede Zieregg wechselt von Muschelkalk zu Kalkmergelböden, die noch etwas mehr Wärmespeichervermögen besitzen und daher bestens für einen „großen“ Burgunder ge...